Διαδικτυακό Ομαδικό Πρόγραμμα Ζώντας με Ενσυνειδητότητα
(MBCT-L)

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς διοργανώνει διαδικτυακά το ομαδικό πρόγραμμα «Ζώντας με Ενσυνειδητότητα» (Mindfulness for Life) (https://www.ibrt.gr/mbct-l) με συντονίστρια τη Δρ. Φωτεινή Λέκκα.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 17/2/2023, περιλαμβάνει 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 2 ωρών (18:30 – 20:30) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7/4/23. Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι 20 ευρώ.

Απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής, την ικανότητα αποτελεσματικής δράσης και διαχείρισης των συναισθημάτων εισάγοντας στη ζωή του την ενσυνειδητότητα σε συνδυασμό με γνωσιακές – συμπεριφοριστικές τεχνικές.

Η ίδια ομάδα απευθύνεται σε ειδικούς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργανώνεται από το Oxford Mindfulness Foundation του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε στη διεύθυνση: https://cbt.edu.gr/erg/MBCT

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο info@ieths.gr μέχρι την Πέμπτη 9/2/23 (απαραίτητη η αναγραφή ονοματεπώνυμου και αριθμού κινητού τηλεφώνου).