Δια ζώσης & διαδικτυακό ομαδικό πρόγραμμα Ζώντας με ενσυνειδητότητα (MBCT-L)

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς διοργανώνει δια ζώσης και διαδικτυακά το ομαδικό πρόγραμμα «Ζώντας με ενσυνειδητότητα» (https://www.ibrt.gr/mbct-l) με συντονίστρια τη Δρ. Φωτεινή Λέκκα.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 17/5/2022, περιλαμβάνει 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις  διάρκειας 2 ωρών και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 5/7/22. Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι 20 ευρώ. Θα δημιουργηθούν δυο ομάδες (Ομάδα 1: 17.00 – 19.00 και Ομάδα 2: 19.30 – 21.30).

Θα πραγματοποιείται δια ζώσης και διαδικτυακά  μέσω της πλατφόρμας zoom (ανάλογα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής, την ικανότητα αποτελεσματικής δράσης και διαχείρισης των συναισθημάτων εισάγοντας στη ζωή του την ενσυνειδητότητα σε συνδυασμό με γνωσιακές – συμπεριφοριστικές τεχνικές.

Η ίδια ομάδα απευθύνεται σε ειδικούς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργανώνεται από την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών και το Oxford Mindfulness Centre του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε στη διεύθυνση: https://cbt.edu.gr/erg/MBCT

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο ibrt@ibrt.gr μέχρι την Πέμπτη 12/5/22 (απαραίτητη η αναγραφή ονοματεπώνυμου και αριθμού κινητού τηλεφώνου). Οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας παρακαλούνται να αναγράψουν την επαγγελματική τους ιδιότητα γιατί θα υλοποιηθεί ξεχωριστή ομάδα για ειδικούς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία στο 210 38 40 129.