Εκδήλωση "Αλληλεγγύη και αυτοβοήθεια: απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη"

Ο Δήμος Χαλανδρίου, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σας προσκαλούν, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη», σε εκδήλωση με θέμα: Αλληλεγγύη και αυτοβοήθεια: απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοιν. Ψυχιατρικής, Ψυχίατρος Ψυχαναλυτής, Επ. Διευθυντής ΕΠΑΨΥ. Θα μιλήσουν η κ. Αγγελική Μενεδιάτου, Κλ. Ψυχολόγος – Επ. Διευθύντρια ΜΑΖΙ, o κ. Κ. Ευθυμίου, Κλ. Ψυχολόγος, Διοικ. Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και ο κ. Δ. Κανελλόπουλος, Συντονιστής Ομάδων Αυτοβοήθειας, Μέλος «ΜΑΖΙ».

Σχολιασμός: Κώστας Αρβανίτης, Δημοσιογράφος, Διευθυντής «105.5 Στο Κόκκινο», Μέλος ΔΣ ΚΕΘΕΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών και των τοπικών φορέων για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος

Ο Επ. Υπεύθυνος του προγράμματος Καθ. Στέλιος Στυλιανίδης

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την αφίσα της εκδήλωσης.

#κατάθλιψη, #αυτοβοήθεια, #ενήλικες, #ημερίδα