Ομαδικό Πρόγραμμα: Πώς να καταπολεμήσετε την Αναβλητικότητα σας

Το Ομαδικό Πρόγραμμα: «Πώς να καταπολεμήσετε την Αναβλητικότητα σας» απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ολοκλήρωση σημαντικών για τους ίδιους δραστηριοτήτων. Η αναβλητικότητα αποτελεί μια άσκοπη και εκούσια καθυστέρηση μιας δράσης που κάποιος είχε την πρόθεση να κάνει, παρά την γνώση ότι αυτή η καθυστέρηση μπορεί να βλάψει τον ίδιο, είτε επειδή αυτό θα επιδράσει αρνητικά στην απόδοση που θα έχει στο εν λόγω έργο, είτε απλώς εξαιτίας του πως θα αισθάνεται μετά το ίδιο το άτομο για τον εαυτό του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 δομημένες συνεδρίες, στις οποίες τα μέλη εκπαιδεύονται σε δεξιότητες μείωσης της αναβλητικότητας. Επίσης, στόχος του ομαδικού προγράμματος αποτελεί η αναγνώριση μη αποτελεσματικών προτύπων σκέψεων, πεποιθήσεων και συμπεριφορών που συχνά αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση μιας δραστηριότητας.

Ενδεικτικά, τίθενται κάποια ερωτήματα που στα οποία ζητούν απάντηση τα άτομα που έχουν την τάση να αναβάλλουν τις υποχρεώσεις τους τα οποία θα πραγματευτούμε στην Ομάδα:

  • Γιατί αναβάλλουμε;
  • Πότε κάποιος θεωρείται αναβλητικός;
  • Πώς να ενδυναμώσω το κίνητρο να μειώσω την αναβλητική μου συμπεριφορά;
  • Πώς να αντιμετωπίζω τα αρνητικά μου συναισθήματα;
  • Πώς πραγματικά νοιώθω για τα έργα που αναβάλλω και τι θέλω πραγματικά;
  • Πώς να αποκτήσω πιο ισχυρή θέληση;
  • Πώς να μάθω να συγχωρώ τον εαυτό μου και να μην εγκαταλείπω την προσπάθεια να μειώσω την αναβλητικότητά μου;

Το Ομαδικό Πρόγραμμα: «Πώς να καταπολεμήσετε την Αναβλητικότητα σας» συντονίζουν οι:

Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 2 ώρες και κόστος 20 Ευρώ.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Μην το αφήνετε για αύριο, δηλώστε συμμετοχή τώρα στη Γραμματεία ως 21/2/2020 (210 3840803, 15:00 - 21:00 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή).