Ομαδική Διαλεκτική Συμπεριφορική Θεραπεία για τη Διαχείριση του Άγχους

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς παρέχει πρόγραμμα Ομαδικής Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας για τη Διαχείριση του Άγχους, που απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν δυσκολία με τη διαχείριση του άγχους τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 16 δίωρες εβδομαδιαίες δομημένες συνεδρίες και θα πραγματοποιείται Δευτέρα 14.30 – 16.30. Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι 20 ευρώ.

Η ομάδα έχει ως στόχο την εκμάθηση δεξιοτήτων της Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας, οι οποίες είναι αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση του άγχους. Πρόκειται για μία προσαρμογή των δεξιοτήτων της συγκεκριμένης θεραπείας εστιασμένη ταυτόχρονα στη μείωση του άγχους και την αποδοχή του συναισθήματος αυτού ως αναπόσπαστο κομμάτι των ανθρώπινων συναισθημάτων. Τα μέλη της ομάδας εκπαιδεύονται στο να βρίσκουν την ισορροπία ανάμεσα στην αλλαγή που επιθυμούν να καταφέρουν, και στην αποδοχή της πραγματικότητας όπως είναι.

Το Πρόγραμμα “Ομαδικής Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας για τη Διαχείριση του Άγχους” συντονίζουν οι:

Βασιλική Αντωνίου, Ψυχολόγος – MSc Εργασιακής Ψυχολογίας

Ευαγγελία Ξηρού, Ψυχολόγος – MSc Ψυχολογία της Υγείας

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στη Γραμματεία ως τις 21/4/24 (secretary@cbt.edu.gr και 210 3840803, Δευτέρα – Παρασκευή, 15:00 – 21:00).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.ibrt.gr/dbt_anxiety